< vissza ide: Magasságmérők

Tündérkert magasságmérő

125 lei

„Éjszaka álmomban olyan szépet láttam,
Napsugaras, vadvirágos Tündérketben jártam.
Színpompásan ringatózott sok szebbnél-szebb kisvirág,
Enyhe, langyos nyári szellő messze vitte illatát.”

 

A szorgos kis tündérek kertjében a virágok és a kisállatok között nagy munkában vannak a tündérkék.  Tavasz van, ezért a virágokat locsolni kell és a már kinyílt virágoknak bizony színt kell adni. Színeket a kis tündér ecsettel és varázsfestékkel fest a virágszirmokra. Persze a piknik sem maradhat el.

 

A tündérkert magasságmérőm csodaszép éke lehet minden  kislányos kuckónak.

A mért magasság pernamens filctollal feljegyezhető.

📐 155 cm-es magasságot tud mérni, 40 cm-től indul, szélessége 16 cm.
Anyaga 2.5 mm vastag MDF lemez.

 

Minden magasságmérőt a hátoldalán erős kétoldalas ragasztószalaggal látunk el, amivel könnyen rögzíthető szinte bármilyen felületre, de ugyanakkor akasztója is van, arra az esetre, ha nem szeretnéd ragasztani.

 

 

Leírás

Tündér magasságmérő

 

„Éjszaka álmomban olyan szépet láttam,
Napsugaras, vadvirágos Tündérketben jártam.
Színpompásan ringatózott sok szebbnél-szebb kisvirág,
Enyhe, langyos nyári szellő messze vitte illatát.”

 

A szorgos kis tündérek kertjében a virágok és a kisállatok között nagy munkában vannak a tündérkék.  Tavasz van, ezért a virágokat locsolni kell és a már kinyílt virágoknak bizony színt kell adni. Színeket a kis tündér ecsettel és varázsfestékkel fest a virágszirmokra. Persze a piknik sem maradhat el. A kis tündér a sün társaságában örül a tavasznak, miközben az égen boldogan dalolnak a kis madarak, kiknek énekét zeneszóval kisérik a tündérkék.

 

A mért magasság pernamens filctollal feljegyezhető a magasságmérőn megjelenő állatok és tündérkék feje fölött látható beszédbuborékokba. Így olyan játékos hatás jön létre, mintha az adott karakter (tündér vagy kisállat) mondaná kislányunk aktuális magasságát és a mérésének a dátumát.

 

📐 A magasságmérő 155 cm-es magasságot tud mérni, 40 cm-től indul és a szélessége 16 cm.
Anyaga 2.5 mm vastag MDF lemez.

 

Minden magasságmérőt a hátoldalán (felül is és alul is) erős kétoldalas ragasztószalaggal látunk el, amivel könnyen rögzíthető szinte bármilyen felületre. Az akasztáshoz használható lyuk is van a magasságmérőn, arra az esetre, ha nem szeretnéd ragasztani.

 

A magasságmérő összecsukható, ezért összecsomagolva csak 42 cm hosszú, így kényelmesen lehet szállítani és ajándékcsomagba pakolni.

A falra helyezve a mérete 121 cm x 16 cm.

Csak beltérben használható.

 

 

A magasságmérő remek kiegészítője lehet a Tündérkert vászonkép szorozatom, vagy az évszakok tündérei vászonképeim és a Tündérkés névtáblám is.

 

„Tündérkert, csodakert, millió kis titkot rejt
Virágok közt sok kis tündér madárfüttyre táncot lejt.”

Additional Information
Tömeg 0.3 kg
Méretek 41 × 13.5 × 1.5 cm