< vissza ide: Karácsonyi termékek

Betlehemes kiegészítő az adventi kalendáriumhoz

38 lei

Egy újabb kalandra hívlak az adventi időszakban: karácsonyra elkészítheted a kis Betlehemesedet ezzel a kiegészítővel.

 

Az adventi kalendáriumba illeszd be az új cetliket, és napról napra  egy újabb figurával lesz gazdagabb az istálló, egészen Karácsony előestéig, mikor a teljes pompájában tudod élvezni az alkotásodat.

Nincs más dolgod, mint 12 napon keresztül egy újabb karaktert kiszínezni, kivágni és megragasztani, majd beilleszteni a kis istállóba.

Szülői segítséggel már 3 éves kortól használható, felső korhatár nélkül.

 

A színezhető Betlehemes mellé még 12 darab kisokos cetli is jár.

Tudtad, hogy az 1800-as évek végétől terjedt el a szaloncukor-készítés?  És hogy ezt Jókai Mór „szalonczukkedli”-nek nevezte? Ehhez hasonló érdekességeket gyűjtöttem össze,  hogy egy kicsit többet tudjunk meg az adventi időszak köré épült hagyományokról, érdekességekről.

 

A kiegészítőm házilag készített adventi naptár részeként is használható, mert a kis cetlik felcsavarva elférnek bármilyen kis tárolóban.

Leírás

Egy újabb kalandra hívlak az adventi időszakban! Karácsonyra elkészítheted a kis Betlehemes kompozíciódat ezzel a kiegészítővel.

Az adventi kalendáriumba illeszd be az új cetliket, és minden nap egy újabb figurával lesz gazdagabb az istálló. Folytasd egészen Karácsony előestéig, mikor a teljes pompájában tudod élvezni az alkotásodat.

Nincs más dolgod, mint 12 napon keresztül egy-egy újabb karaktert kiszínezni. Miután kész vagy a színezéssel egy ollóra lesz szükséged.  Vágd ki a karaktereket a körvonaluk mentén, majd a jelzett részen ragaszd össze. Ha kész vagy, nem is maradt más dolgod, mint beilleszteni az elkészült elemet az istállóba.

Szülői segítséggel már 3 éves kortól használható, felső korhatár nélkül.

 

A színezhető Betlehemes mellé még 12 darab kisokos cetli is jár.

Tudtad, hogy az 1800-as évek végétől terjedt el a szaloncukor-készítés?  És azt, hogy Jókai Mór „szalonczukkedli”-nek nevezte? Ehhez hasonló érdekeségeket gyűjtöttem össze,  hogy egy kicsit többet tudjunk meg az adventi időszak köré épült, hagyományokról és érdekességekről.

A csomag tartalma:

-10 darab betlehemes karakter
– 3 darab Betlehemes háttér
– 12 darab cetli amin utasítást kapsz, hogy mit kell elkészíteni aznap a Betlehemesből
– 12 darab kisokos lapka, amin népi hagyományok és az ünneppel kapcsolatos érdekességek vannak összegyűjtve

 

A kiegészítőm házilag készített adventi naptár részeként is használható. A kis cetlik felcsavarva elférnek bármilyen kis tárolóban.

 

Remélem, az adventi kiegészítőm segít majd, hogy játékossá és
tartalmassá váljon az adventi várakozás!